2019-03-30 06:09:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Küzdelmes délelőtt áll ön előtt

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Vízöntő jegyében áll. Ma csak azzal foglalkozzon, ami igazán a kedvére való – a hobbijában például nagy örömét lelheti. Hagyjon magának mindenre elegendő időt. Este könnyen fel tudja lelkesíteni valami.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha valóban hódítani akar.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr végre előre indult! Most van itt az ideje annak, hogy végiggondolja a közeljövő terveit! Ha ehhez szükséges partner bevonása, akkor ma üljön le vele beszélgetni. Nagyszerű ötleteik lesznek!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármennyi is a párkapcsolati gondja, problémája, ne veszítse még el minden reményét. A nap még búskomoran kezdődik, de annál szebb lesz, és délután valaki megörvendezteti egy nagyon jó hírrel!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsés nap vár önre. Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt. Érdemes lenne beiktatni egy nagy sétát a kedvesével. A természet tavasszal a legszebb!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma már semmilyen energiája sem marad, pihenjen és beszélgessen, például a párjával. A csillagok azt jelzik, hogy a komoly, hosszan tartó kapcsolat érdekében valamit változtatnia kell, anyagiakat, munkahelyet is érintő változásokra kerülhet sor. Fontos, hogy ne ragaszkodjon a régi, megszokott dolgokhoz, és akkor nem marad el a siker.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Maradjon otthon, olvasgasson: ha a fészekrakással van elfoglalva mostanában, akkor nagy esélye van arra, hogy a hirdetések között megtalálja álmai otthonát.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Vízöntőben van. Most nem kellene fontos dolgokkal foglalkoznia. Csak akkor tudja ezt az időt ésszerűen kihasználni, ha kreatív tevékenységet végez. Este sokat fog nevetni, jól szórakozik, és ez kellemesen ellazítja majd.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A nehéz hét után végre egy igazán boldog nap vár önre! Ne sajnálja magától a földi javakat, nyugodtan megengedhet egy kis luxust.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A dolgosság nagy erény, de nem kell minden hétvégéjét a kötelességeknek szentelni. Kivéve, ha valóban örömét leli abban, amit tesz. A kertészkedés például kifejezetten jót tehet a léleknek is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön jegyében jár, és jókedvet varázsol ön köré, bármerre is jár. Kedvez a mai nap a kisebb kiruccanásoknak, utazásoknak. Keresse fel a távolabb élő rokonait!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Küzdelmes délelőtt áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mindig a harmóniára, a kompromisszumokra törekszik, pedig ezt néha csak harc árán lehet megszerezni. Az nem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal. Szerencsére délutánra elvonulnak a viharfelhők...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: